”Rebecca oli minun suojelusenkelini”: The Rock haluaisi tietää kenen Hollywood-staran kanssa Rebecca Ferguson ei halua enää näytellä

Toivottavasti nimi paljastuu vielä joskus.

1.3.2024 16:05

Dwayne Johnson on reagoinut melko erikoisella tavalla siihen, kuinka Dyyni: Osa kahdessa näyttelevä Rebecca Ferguson kertoi päätyneensä jonkun Hollywoodin a-listalaisen vihan kohteeksi kuvauksissa.

Ferguson kertoi, kuinka tämä näyttelijä huusi hänelle niin ikävästi, että nainen purskahti itkuun. Ferguson ei halua enää työskennellä tämän henkilön kanssa.

Ferguson ei paljastanut näyttelijän nimeä, mutta sanoi sen verran, ettei se ollut ainakaan Hugh Jackman tai Tom Cruise. Ferguson kertoi kuitenkin, että on työskennellyt hänen kanssaan viimeisen kymmenen tai kahdentoista vuoden aikana.

Ferguson suuttui lopulta tälle näyttelijällä ja marssi ulos kuvauksista huutaen ”painu v***uun!”

Tuottajat olivat hänen ulosmarssiaan vastaan, mutta ainakin ohjaaja pyysi myöhemmin anteeksi: ”Olet oikeassa. En pidä huolta muista. Yritän vain mielistellä häntä, koska kaikki on niin epävakaalla pohjalla.”

Nyt Johnson haluaisi tietää kuka on tämä näyttelijä, joka haukkui Fergusonin niin pahasti.

– Tämä on aivan perseestä, mutta rakastan sitä, kuinka hän nousee taistelemaan tätä hevonpaskaa paskaa. Rebecca oli minun suojelusenkelini kuvauksissa, joten haluaisin tietää, kuka tämä tyyppi on, Johnson kirjoitti Twitteriin, anteeksi X:ään.

Lähde: Unilad

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia