Rian Johnson kertoo, millainen edesmenneen näyttelijälegendan cameo Glass Onionissa oli: ”Hän ei olisi voinut olla ystävällisempi”

Tämä oli hauska kohta elokuvassa.

31.12.2022 18:01

Movie Web uutisoi ohjaaja, käsikirjoittaja Rian Johnsonin haastattelusta, jossa Johnson muistelee Glass Onion: Veitset esiin -mysteerin kuvauksia.

Elokuvassa on kohtaus, jossa Daniel Craigin näyttelemä Benoit Blanc pelaa tietokoneella peliä yhdessä Natasha Lyonnen, Kareem Abdul-Jabbarin, edesmenneen säveltäjä Stephen Sondheimin ja tänä vuonna kuolleen näyttelijä Angela Lansburyn kanssa.

Kohtauksen tekee erityisen hauskaksi se, että Lansbury ratkoi itsekin murhia kuuluisassa Murhasta tuli totta -sarjassa. Johnson sanoo, että sai ensin Sondheimin mukaan toteuttamaan cameota. Hän mainitsi, että haluaisi saada Lansburyn myös mukaan, joka sopivasti sattui olemaan Sondheimin ystävä.

Sondheim oli vastannut, että ”Angie on ystäväni. Hän kyllä tulee mukaan, kun minäkin tulen.”

Johnson muistelee Lansburya lämmöllä. ”Hän ei olisi voinut olla ystävällisempi. Hän ei ollut pelaaja, joten hän oli hyvin kärsivällinen ja antoi minun kuvailla Among Us -pelin sääntöjä tiettyyn pisteeseen asti. Pian hän sanoi, että kerro minulle vain mitä pitää sanoa, luotan sinuun.”

Lisää luettavaa