Ridley Scott suunnittelee kymmenosaista eeposta toisesta maailmansodasta – Poikkeuksellinen lähestymistapa

Vierivä Scott ei sammaloidu.

22.3.2021 17:01

Deadline uutisoi, että ohjaaja Ridley Scott suunnittelee yhdessä Steven Knightin kanssa kymmenosaista sarjaa toisesta maailmansodasta. Roads to Freedom -nimellä kulkeva projekti pistää pakettiin tietojen mukaan koko maailmansodan niin, että siinä nähdään tarina useista eri perspektiiveistä.

Yleensä näkökulmana ovat olleet Yhdysvallat tai Iso-Britannia, mutta tässä sarjassa tullaan näkemään myös Venäjän, Saksan, Ranskan ja muiden maiden näkökulmaa. Näkökulma on tietojen mukaan myös toisinaan naisilla ja lapsilla, jotka taistelevat selviytymisestään.

Sarja Roads to Freedom perustuu ylistettyyn, toiseen maailmansotaan erikoistuneen sir Antony Beevorin teoksiin. Beevor myös kirjoittaa sarjan käsikirjoituksen yhdessä Knightin kanssa. Beevor on aiemmin kritisoinut sitä, kuinka epärealistisia sotaelokuvat yleensä ovat. Scott tuottaa sarjan ja aikoo ohjata ensimmäisen jakson.

Scottin seuraava projekti on House of Gucci, jota hän kuvaa parhaillaan Lady Gagan ja Adam Driverin kanssa. Seuraavana vuorossa on elokuva Kitbag, jossa Napoleon Bonaparten roolissa nähdään Joaquin Phoenix.

Lisää luettavaa