Robert De Niron lapsenlapsen Leandron synkkä kuolinsyy varmistui – nähtiin samassa elokuvassa Bradley Cooperin kanssa

Kuolinsyyntutkijan lista oli pitkä.

10.8.2023 10:30

Hollywood-legenda Robert De Niron elämään lipui synkkiä pilviä, kun hänen lapsenlapsensa Leandro De Niro Rodriguez menehtyi 19-vuotiaana. Asiasta kertoi hänen äitinsä 3. heinäkuuta.

Leandro oli näyttelijä Robert De Niron tapaan, ja hänet nähtiin elokuvassa A Star Is Born, jossa näytteli muun muassa Bradley Cooper ja Lady Gaga. De Niro Rodriguez tekee siinä pienehkön sivuroolin.

Kuolinsyy ei ollut aluksi selvillä, mutta nyt siitä on kerrottu julkisuudessa tarkemmin. Syy oli NME:n mukaan vahingossa tapahtunut huumeiden yliannostus.

Kuolinsyyntutkijan mukaan De Niro Rodriguez oli käyttänyt fentanyyliä, bromatsolaamia, alpratsolaamia, 7-aminoklonatsepaamia, ketamiinia ja kokaiinia. Hänen äitinsä puolestaan kertoi viime kuussa, että hänen pojalleen oli myyty fentanyylillä käsiteltyjä pillereitä.

Fentanyyli on täyssynteettinen opioidi, joka on erittäin vaarallista huumekäytössä. Se on noin 100 kertaa morfiinia vahvempaa. Fentanyyli aiheuttaa poikkeuksellisen suuren yliannostusriskin, koska fentanyylin tappavaa määrää on vaikeaa arvioida.

Fentanyyli tuotiin markkinoille kipulääkkeenä 1960-luvulla. Sitä käytetään myös nukutuksen yhteydessä, sillä fentanyyliä käytettäessä narkoosi voi olla kevyempi.

Lähde: NME, Wikipedia

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia