Ruotsalainen True Blood -tähti kertoo Tarzan-roolistaan: ”Se oli mahtava kokemus!”

Edgar Rice Burroughsin luoma legendaarinen Tarzan palaa valkokankaille vuonna 2016. Uuden Tarzan-elokuvan ohjaa David Yates (Harry Potter ja Kuoleman Varjelukset, osat 1 & 2), kun itse Tarzanina nähdään ruotsalainen Alexander Skarsgård, joka parhaiten tunnetaan HBO:n True Blood -sarjasta ja Battleship-elokuvasta.

Skarsgårdia haastateltiin roolistaan, ja näyttelijä kertoi Tarzan-elokuvasta ja sen kuvauksista.

– Se oli mahtava kokemus. Kuvasimme elokuvan Lontoossa. Kuvaukset kestivät kuusi kuukautta ja olivat hyvin kuluttavat. En nähnyt perhettäni ja ystäviäni pitkään aikaan, mutta se oli sen arvoista, koska rakastin käsikirjoitusta ja ihmisiä joiden kanssa työskentelin, Skarsgård kertoi kuvauksista.

Elokuva tulee olemaan erilainen kuin vanhat Tarzan-elokuvat. Juonikuvauksen mukaan Tarzan palaa takaisin viidakkoon sopeuduttuaan elämään Lontoossa, jotta hän voi tutkia kaivosleirin toimintaa.

– Ohjaaja David Yates on nero. Ajattelin, että elokuvassa on kiinnostava lähestymistapa klassiseen tarinaan. Se on erilainen kuin kirjoissa ja vanhoissa Tarzan-elokuvissa. Tässä tapaamme John Claytonin, kun hän on jo Englannissa ja ollut siellä jo melkein vuosikymmenen. Hän on sivistynyt lordi viktoriaanisessa Englannissa 1880-luvun loppupuolella. Sitten hän menee takaisin viidakkoon Kongoon, missä hän syntyi ja kasvoi. Siellä seikkailu alkaa, ja pikkuhiljaa kerrokset alkavat kuoriutua, Skarsgård kertoi juonesta.

Skarsgårdin lisäksi elokuvassa näyttelevät Margot Robbie, Christoph Waltz, Samuel L. Jackson, Djimon Hounsou ja John Hurt.

Kuva: Battleship

Lähde: Hitfix

(Episodi/LV)

Aiheeseen liittyvät jutut