Ryan Reynolds ”kiristettiin” esittämään Deadpoolia X-Men Origins: Wolverine -elokuvassa

Marvelin antisankari Deadpool seikkailee juuri ensi-iltaan tulleessa omassa elokuvassaan, joka on noussut suurmenestykseksi. Tämä ei kuitenkaan ole ensimmäinen kerta, kun hahmo on nähty valkokankaalla. Deadpool oli sivuhahmo vuonna 2009 ilmestyneessä X-Men Origins: Wolverine -elokuvassa, jossa Ryan Reynolds esitti ensimmäisen kerran antisankaria.

X-Men Origins: Wolverine -elokuvan versio Deadpoolista ei kuitenkaan sarjakuvafaneja miellyttänyt. Elokuvassa suutaan soittavan antisankarin suu tikattiin kiinni jostain syystä. Tämän lisäksi hän ampui silmistään lasersäteitä ja hänen käsiinsä oli kiinnitetty kummalliset veitset.

Tuoreessa haastattelussa Reynolds on puhunut ensimmäisestä kerrastaan esittämässä Deadpoolia. Reynolds on suuri Deadpool-fani, joten hänkään ei pitänyt X-Men Origins: Wolverinen versiosta hahmosta. Hänet kuulemma ”kiristettiin” tekemään elokuva.

– Hänen suunsa tikattiin kiinni, hänen silmistään tuli lasereita, hänellä on outoja veitsiä, jotka lentävät hänen käsistään. Muistan sanoneeni: ”Ihmiset tulevat suuttumaan tästä. Tuo ei ole Deadpool.” Ja he sanoivat minulle: ”Sinä voit esittää häntä, tai voimme palkata jonkun muun rooliin.” Joten minusta tuntui…Minua kiristettiin hiukan, kertoo Reynolds.

Joka tapauksessa Reynolds pääsi esittämään sarjakuville uskollista versiota Deadpoolista vuosia myöhemmin – ja lipputuloista päätellen suuri yleisö pitää tästä versiosta hahmosta.

Kuva: X-Men Origins: Wolverine

Lähde: Uproxx

(Episodi/LV)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut