Salatut sodat lunastaa odotukset? Mark Ruffalo uskoi Secret Warsin pärjäävän Endgameen verrattuna

Tehtävä ei tule olemaan helppo.

16.8.2022 22:45

MCU-tähti Mark Ruffalo uskalsi tehdä rohkean arvion tulevasta Avengers: Secret Warsista. Hän antoi ymmärtää Marvelin löytävän tavan vastata vähintään tasaveroisesti vaiheen kolme lopettaneelle Avengers: Endgamelle.

Ikuisuuskivistä kertoneen edellisen saagan huipentuman jälkeen Marvel on keskittynyt multiversumeihin. Uusi saaga koostuu vaiheista neljä, viisi ja kuusi, ja se huipentuu vuonna 2025 elokuviin Avengers: The Kang Dynasty ja Avengers: Secret Wars.

Vaiheet etenevät tällä kertaa hiukan nopeammin. Vaihe neljä päättyy Black Panther: Wakanda Foreveriin, ja pian sen jälkeen alkaa vaihe viisi.

Ruffalo on nopeammasta etenemisestä huolimatta optimistinen.

– Tulee olemaan vaikeaa ylittää Endgamea, mutta sikäli kuin tunnen Kevinin (Feige) ja Marvelin, se tulee olemaan melko mahtavaa. Siitä tulee iso juttu, ja me poistumme näyttämöltä komeasti, Ruffalo hehkutti.

Feigen mukaan tavoitteena ei ole vain tehdä jotain suurempaa kuin aiemmin. Multiversumin myötä loppuhuipennuksesta on kuitenkin tulossa väkisinkin laaja tarina.

Ohjaajat Joe ja Anthony Russo onnistuivat kuin ihmeen kaupalla pitämään kokonaisuuden kasassa Avengers: Infinity War ja Avengers: Endgame -elokuvissa. Fanit toivonevatkin, että tulevaan loppuhuipennukseen saadaan niin ikään mukaan pätevät tekijät, ettei lopputuloksesta tule väsyttävää CGI-sillisalaattia.

Lähde: Screen Rant

Lisää luettavaa