Indiana Jones 5 -tuottajalla oli rohkaisevaa sanottavaa – ”Se on kaikkea sitä…”

Tekijöistä ja näyttelijäkaartista menestyksen ei pitäisi jäädä kiinni.

22.6.2022 11:31

Indiana Jones 5 -elokuvan tuottajalla Frank Marshallilla oli asiaa tulevasta, odotetusta seikkailuelokuvasta. Viimeksi Harrison Ford nähtiin Indyn roolissa Indiana Jones ja Kristallikallon valtakunta elokuvassa vuonna 2008. Aika lentää, sillä kyseisestä elokuvasta tulee kuluneeksi 15 vuotta vuonna 2023.

Kyseinen elokuva oli ikävä pettymys monille faneille. Kristallikallon heikko vastaanotto ei kuitenkaan selvästikään lannistanut Fordia, sillä hän puki jälleen lierihatun päähänsä viidettä osaa varten. Roolinsa hän on jo kuvannut, sillä kuvaukset päättyivät helmikuussa 2022, ellei sitten uusintakuvauksia vielä tarvita.

Moni saattaa odottaa jatko-osaa pelonsekaisin tuntein, mutta ainakin Marshallilla oli rohkaisevaa sanottavaa. Marshall tuumi seuraavasti:

– Se on hieno tarina, hahmo on upea ja uskon, että tulette olemaan erittäin tyytyväinen tähän elokuvaan. Se on kaikkea sitä, mitä luulen kaikkien haluavan Indiana Jones -elokuvan olevan, Marshall sanoi luottavaisesti.

Ainakin elokuvan ohjaajapuoli pitäisi olla kunnossa, vaikkei ohjaajana tällä kertaa olekaan Steven Spielberg. Elokuvan puikoissa on Le Mans 66 – täydellä teholla -elokuvan ohjaaja James Mangold, ja käsikirjoittajina puolestaan toimivat Mangold, Jez Butterworth ja John Henry-Butterworth (Le Mans 66 – täydellä teholla).

Mitä todennäköisimmin Ford on roolissa viimeistä kertaa. Myös Lucasfilmiltä on annettu ymmärtää, ettei rooliin oteta uutta henkilöä. Ford puolestaan sanoi vuonna 2019 tyhjentävästi uudelleenroolituskyselyihin:

Etkö ymmärrä? Minä olen Indiana Jones. Kun minä olen poissa, hän on poissa, Ford täräytti NBC Todaylle.

Indiana Jones 5 on tulossa elokuvateattereihin ensi vuoden kesäkuussa. Näyttelijöinä nähdään Fordin lisäksi ainakin Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas, Mads Mikkelsen, Shaunette Renée Wilson, Toby Jones, Boyd Holbrook ja Thomas Kretschmann.

Lue myös: ”En pidä häntä pedofiilina” – Karen Allen kommentoi väitteitä Indiana Jonesista – Episodi.fi

Lue täältä, miksi Mangoldista tuli elokuvan ohjaaja Steven Spielbergin sijaan: Vau! Harrison Ford kuvattiin Indy-tamineissa Indiana Jones 5 -kulisseissa! Vieressä Star Wars -vaikuttaja | Episodi.fi

Lähde: ScreenRant, NBC Today

Lisää luettavaa