Scarlett Johanssonista viettelevän avaruusolion tehnyt ohjaaja työstää holokaustielokuvaa

Ohjaajan edellinen elokuva on vuodelta 2013.

12.7.2018 11:15

Kehutuista Sexy Beast, Birth ja Under the Skin -elokuvista tunnettu Jonathan Glazer on paljastanut seuraavan elokuvansa.

A Dash of Drash -podcastissä jutellut ohjaaja kertoo työstävänsä parhaillaan Auschwitziin sijoittuvaa holokaustielokuvaa. Glazer sanoo inspiraation elokuvan tekemiseen tulleen toista maailmansotaa kuvanneista valokuvista, joita tämä näki lapsuudessaan.

”Muistan olleeni hyvin vaikuttunut paikallaolijoiden kasvoista. Sivustaseuraajista, rikoskumppaneista. Tavallisista saksalaisista”, ohjaaja kertoo. ”Aloin miettiä, miten olisi mahdollista vain seurata sivusta sellaista. Jotkut niistä kasvoista oikeasti nauttivat siitä. Siitä spektaakkelista ja sirkuksesta.”

Glazer ei vielä paljasta elokuvan juonesta mitään, mutta sanoo Auschwitzin olevan kuin tarinan päähenkilö, eikä vain sen tausta. Mahdollisesti vuonna 2020 ensi-iltansa saavan elokuvan taustatyö on jo ehtinyt viedä ohjaajaltaan useamman vuoden, sillä Glazer ei halua lähestyä vaikeaa aihetta liian keveästi.

Glazerin edellinen elokuvan on vuonna 2013 ensi-iltansa saanut Under the Skin, jonka pääosassa nähdään miehiä nielevää avaruusoliota esittävä Scarlett Johansson.

Kuva elokuvan Birth (2004) kuvauspaikalta.

Lähde: The Playlist

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa