Schwarzenegger ja DeVito kehittävät uutta leffaa yhdessä – Identtiset kaksoset 2 on jäissä

Molemmat haluavat työskennellä uudelleen yhdessä.

8.11.2023 12:30

Identtiset kaksoset (1988) -elokuvan ohjaaja Ivan Reitman menehtyi viime vuonna, ja samalla katosi toiveet uudesta Identtiset kaksoset -elokuvasta. Se olisi todennäköisesti toteutunut, jos Reitman ei olisi kuollut.

Ohjaajan menehtymisen jälkeen Reitmanin poika Jason Reitman laittoi projektin jäihin. Hän on itsekin ohjaaja, mutta ei innostunut Identtiset kaksoset -jatko-osasta. Tämä närkästytti Arnold Schwarzeneggerin, joka tuumi pojan ”kusseen kaiken”. Arskan mukaan hän halusi tehdä elokuvan, Danny DeVito halusi tehdä elokuvan ja Ivan Reitman halusi tehdä elokuvan.

Schwarzenegger ei kuitenkaan ole heittänyt kirvestä kaivoon ainakaan sen ajatuksen suhteen, että hän haluaa työskennellä Danny DeViton kanssa uudelleen. Heillä onkin kehitteillä elokuva, joka ei välttämättä ole Identtiset kaksoset 2. DeVito puhui asiasta GQ:n haastattelussa.

– Arnold ja minä haluamme työskennellä yhdessä. Jätimme Identtiset kaksoset 2:n väliin, koska hänestä tuli kuvernööri. Hänen olisi pitänyt tehdä Identtiset kaksoset 2 sen sijaan, että hänestä tuli  kuvernööri. DeVito veisteli.

DeVito ja Schwarzenegger elokuvassa Junior (1994).

Schwarzegger toimi Kalifornian kuvernöörinä vuosina 2003-2011. Hänen paluunsa Hollywoodiin nähtiin vuoden 2010 elokuvassa The Expendables, jossa hänellä oli pieni rooli. Paluu pääosaan tapahtui leffassa The Last Stand (2013).

– Nyt meillä on meneillään pieni juttu, pieni projekti, josta olemme jutelleet, DeVito jatkoi.

– Tässä on kyse on vain kahdesta ystävästä, koska meillä on hauskaa yhdessä. Kehumme toisiamme monin tavoin. Minä olen paljon vahvempi kuin hän, DeVito leukaili.

Toukokuussa myös Schwarzenegger kertoi kehittävänsä DeViton kanssa elokuvaa.

– Hänen kanssaan on niin hauska työskennellä ja hän on niin lahjakas, Schwarzenegger sanoi tuolloin.

76-vuotias Schwarzenegger on kaukana eläköitymisestä, sillä hänellä on nytkin neljä projektia listattuna IMDb:ssä. Niistä mielenkiintoisin on ehkä elokuvan Conan – barbaari (1982) uudelleenlämmittely The Legend of Conan.

Lähde: NME

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia