Scream-leffasarjastakin tuttu laulaja-näyttelijä Hayden Panettiere: ”Olin koukussa viinaan ja opioideihin”

Mahtavaa! Hayden on tekemässä paluuta!

7.7.2022 10:06

Scream 4:stä ja muun muassa Nashville-sarjasta tuttu laulaja-näyttelijä Hayden Penettiere nähdään tulevassa Scream 6:ssa. Hän näyttelee uudessa jatko-osassa nelosesta tuttua Kirby Reed -nimistä hahmoa, jonka oletettiin kuolleen.

Panettiere on avautunut huume- ja alkoholiongelmistaan uusissa haastatteluissa.

32-vuotias kaunotar on taistellut vuosien ajan opioidi- ja alkoholiriippuvuudesta, eikä synnytysmasennus auttanut asiaan.

– Ensin olin maailman huipulla ja sitten tuhosin kaiken. Päädyin suoraan katuojaan, mutta onneksi siellä on salaovi, joka avautui minulle, Panettiere kertoo.

Näyttelijätär kertoo, kuinka hän tärisi holtittomasti aamuisin ennen kuin sai ensimmäiset annokset alkoholia.

Panettierelle tarjottiin jo uran varhaisessa aiheessa pillereitä, jotka pitivät hänet eloisana ja pirteänä punaisten mattojen haastatteluissa.

– Minut taisi pelastaa se, etten pystynyt olemaan sekaisin töissä. Hiljalleen hommat olivat kuitenkin luisumassa käsistäni. Kun vanhenin, riippuvuuteni huumeisiin ja alkoholiin pahenivat.

Panettiere katosi julkisuudesta Nashville-sarjan päättymisen jälkeen. Häntä ei ole nähty televisiossa tai valkokankailla sen jälkeen, mutta kaikki tulee muuttumaan Scream 6:n kohdalla.

– Tämä ei ole ollut todellakaan helppoa. Kohtaan jatkuvasti ylä- ja alamäkiä. En kuitenkaan kadu edes niitä kaikkein kauheimpia asioita elämässäni. Tunnen saavuttaneeni jotain. Nyt minulle annettiin vielä toinen mahdollisuus, Panettiere kertoo.

Katsotaan, lähteekö tästä Panettieren uusi nousukausi. Toivotaan ainakin, että päihteet ovat jääneet jo historiaan.

Scream 6:n ensi-ilta on maaliskuussa 2023.

Alla pätkä Scream 4:stä.

Lähde: Cinemablend

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia