Se-elokuvan klovnihahmoa esittävä Bill Skarsgård avautui kuvauskokemuksestaan

Yksinäinen Bill-parka.

11.9.2017 13:48

On ollut jo pitkään tiedossa, että uuden Stephen Kingin kirjaan perustuvan Se-elokuvan kuvauksissa karmivaa Pennywise-klovnia esittävä Bill Skarsgård ei saanut tutustua leffan lapsinäyttelijöihin, jotta he eivät tottuisi hahmon ulkonäköön liikaa, minkä lisäksi lapset näkivät Pennywisen ensimmäistä kertaa vasta kuvausten aikana. Nyt Skarsgård itse kertoi NME:n haastattelussa, millaiset kuvaukset olivat hänen mielestään.

– Minulla oli pieni Pennywise-teltta, jossa oli oma Pennywise-tiimini: maskeeraajat ja puvustaja. Minulla oli ylläni erittäin epämiellyttävät meikit ja asu, joten halusin olla pääasiassa itsekseni. Hahmo vaati kaiken keskittymiseni. Kyseessä olivat yksinäisimmät kuvaukset, joissa olen koskaan ollut. Olin täysin eristyksissä, Skarsgård sanoi.

– Vastanäyttelijäni olivat lapsia ja heistä tuli todella läheisiä ystäviä keskenään. Olimme luoneet suurta odotusta heille tarkoituksella. Olimme tavanneet kerran lukiessamme käsikirjoituksen läpi yhdessä, mutta emme tunteneet toisiamme kovin hyvin. Yritimme luoda jonkinlaista jännitystä, joka siirtyisi myös elokuvaan.

Skarsgård kertoi kuitenkin, että oli erittäin innoissaan Pennywisen esittämisestä ja elokuvan teosta.

Lähde: Digital Spy

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia