Seksuaalisesta häirinnästä syytetty James Franco sai yllättävän puolustajan – konkarinäyttelijätär kutsuu miestä ”miellyttäväksi ammattilaiseksi”

James Franco teki elokuvan maailman huonoimmaksi väitetystä, Tommy Wiseaun ohjaamasta elokuvasta The Room. Ja kun Franco alkoi voittamaan palkintoja, hänen väitettiin syyllistyneen seksuaaliseen häirintään.

14.3.2018 09:58

Nyt Hollywood-veteraani, itsekin omien sanojensa mukaan seksuaalisen häirinnän uhri, Sharon Stone riensi puolustamaan James Francoa.

– En oikein tajua, miten hänen silloinen tyttöystävänsä [Violet Paley] loukkaantui siitä, että James pyysi häneltä suuseksiä. Nyt yhtäkkiä mies on jotenkin paha. Olen työskennellyt hänen kanssaan, tunnen hänet. Hän on mitä rakastettavin, lämpimin, elegantein ja mukavin mies. Hän on kiltein ystävä ja miellyttävin ammattilainen, Stone kertoo Marc Maronin WTF podcastissa.

James Franco on kieltänyt häirintäsyytökset. Hän väittää Twitter-syytöksiä valheellisiksi. Franco myös kannattaa MeToo-liikettä, ja toivoo, että ihmiset puhuisivat julkisesti väärinkohteluistaan.

– En todellakaan halua hiljentää ketään. Jos olen tehnyt jotain väärin, korjaan asian. Minun pitää tehdä niin, Franco kertoi Late Show with Stephen Colbert -ohjelman haastattelussa.

Lähde: Daily Mail

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa