Seuraava Star Wars -elokuva siirtyi entistä kauemmaksi – muutkin elokuvat myöhästyvät

Fanit saavat nyt odottaa hiukan kauemmin.

24.7.2020 14:33

Disney päätti pitää tauon Star Wars -elokuvien tekemisessä, mutta nyt seuraavaa elokuvaa saadaan odottaa entistä pidempään. Aiemmin kaukaiseen galaksiin piti päästä takaisin jo 2022.

Screen Rantin mukaan seuraava elokuva on tulossa vasta vuonna 2023. Toki tauko voi tehdä hyvääkin, sillä Disney ja Lucasfilm julkaisivat viisi Star Wars -elokuvaa viiden vuoden aikana – viimeisimpänä vuoden 2019 elokuvan Star Wars: The Rise of Skywalker.

Tulevista Star Wars -leffoista ei tiedetä vielä oikeastaan mitään. Elokuvien ideoijista ja mahdollisista tekijöistä tiedetään sen verran, että Disney on palkannut Marvelin Kevin Feigen ja Thor: Ragnarok -elokuvan ohjanneen Taika Waititin leipiinsä. Lisäksi Rian Johnsonin (The Last Jedi) trilogia on tiettävästi edelleen kehityksessä.

Star Wars -sisältöä tullaan näkemään lähivuosina elokuvien sijaan Disney Plus -palvelussa. Ehkä odotetuin Star Wars -aiheinen sarja kertoo Obi-Wan Kenobista.

Disney siirsi määräämättömän ajan eteenpäin myös Mulan-elokuvaa. Seuraavan Avatar-leffan julkaisua siirrettiin eteenpäin vuodella joulukuuhun 2022.

Lähde: Screen Rant

Lisää luettavaa