Sex and the City -kirjailijalta tyly mielipide Sarah Jessica Parkerin tähdittämästä sarjasta

And Just Like That… ei saa kiitosta.

23.2.2022 06:00

Sinkkuelämää (Sex and the City) oli hitti, mutta sitä jokin aika sitten seurannutta And Just Like That… -minisarjaa on lukuisissa arvioissa pidetty hutina. Vaikka molempia sarjoja tekivät vanhasta sarjasta tutut Michael Patrick King sekä Darren Star ja pitkälti samat näyttelijät, moni pettyi siihen.

Sarah Jessica Parkerin, Kristin Davisin ja Cynthia Nixonin paluu tuttuihin rooleihinsa luulisi tosin riemastuttaneen toimittaja ja kirjailija Candace Bushnelliä. Sex and the City -kirjan luoja ja Parkerin hahmon esikuva Bushnell ei ole kuitenkaan puhjennut hurraa-huutoihin. Ei, vaikka uutuus pyrki nostamaan newyorkilaista elämäntapaa ja muotiluomuksia esiin alkuperäisen sarjan hengessä.

– Minä todella hätkähdin useista valinnoista, mitä sarjaan oli tehty. Sehän on tv-tuote, Michael Patrick Kingin ja Sarah Jessica Parkerin tekemä, jotka molemmat ovat työskennelleet paljon HBO:lle. HBO päätti monista syistä antaa tämän franchisen takaisin heidän käsiinsä ja tämän he sitten saivat aikaan, Bushnell tylyttää.

Toimittaja-kirjailija huomauttaa, ettei hän pystynyt samaistumaan sarjan päähenkilöiden putoamiseen ajan hengestä. Parkerin näyttelemässä Carriessa hän ei ole nähnyt itseään enää aikoihin, koska hahmon tarina muotoutui Chris Nothin tulkitseman Kihon kanssa aivan toisenlaiseksi kuin hänen omansa. Nothiin sarjan ulkopuolella liitettyä kohua hän ei kommentoi.

 

Lähteet: Variety, IndieWire

Lisää luettavaa