Sharon Stone: kirurgi suurensi rinnat ilman lupaa – paljastaa myös tulleensa seksuaalisesti hyväksikäytetyksi lapsena

Tämä kirja pitää muuten lukea.

31.3.2021 11:07

Sharon Stonen The Beauty of Living Twice -niminen elämäkertakirja on täynnä shokkipaljastuksia.

63-vuotiaan Stonen mukaan hänet huijattiin Basic Instinctin kuuluisaan alapään vilautuskohtaukseen. Mitään ei pitänyt näkyä, mutta kohtauksesta tuli lopulta Hollywood-historiaa.

Nyt kohutaan vastoin Stonen tahtoa tehdystä rintaleikkauksesta.

Stone oli vuonna 2001 rintojen kohotusleikkauksessa, jossa hänen rintojaan korjattiin sen jälkeen, kun häneltä oli leikattu hyvälaatuisia kasvaimia. Stone tajusi myöhemmin, että hänen rintansa olivat huomattavasti isommat kuin oli aluksi sovittu.

– Kun sain kääreet pois ympäriltäni, tajusin tissieni olevan kokonaisen kuppikoon suuremmat. Kirurgi vain sanoi ”ne sopivat paremmin lantioosi”, Stone kertoo kirjassaan.

– Hän oli muokannut kehoani vastoin tahtoani.

Stone paljastaa myös, että heidän vaarinsa, Clarence Lawson, käytti Stone ja hänen siskoaan Kellyä seksuaalisesta hyväksi. Lawson kuoli, kun Stone oli 14- ja Kelly 11-vuotias.

Stone on myös puolustanut Hollywoodin mustalle listalle päätynyttä Woody Allenia, jota on syytetty muun muassa seksuaalisesta häirinnästä.

– Hän oli todellinen ammattilainen, ja työskentelykokemus hänen kanssaan oli upea. Minulla ei ollut minkäänlaisia huonoja kokemuksia. Hän tuki minua erityisen paljon, koska olin vasta 19-vuotias nuori nainen, kun työskentelin hänen kanssaan.

Lähde: The Guardian

Lisää luettavaa