Guardians of the Galaxy -stara paljasti sairastaneensa koronan, eikä se ollut helppo taistelu

Koronavirus aiheuttaa tuhojaan maailmalla.

7.9.2020 14:32

Hollywoodissa on ollut useita koronatapauksia. Tom Hanks ja Rita Wilson, Bryan Cranston, Dwayne Johnsonin perhe, Sharon Stonen läheiset ja monia muita uutisoituja tapauksia.

Nyt Guardians of the Galaxyissä ja The Walking Deadissa näytellyt Michael Rooker on paljastanut sairastaneensa koronan.

Rooker kirjoitti asiasta Facebookiin.

– Jos ette ole vielä päätelleet sitä, miksi olen viettänyt aikaani tässä upeassa Airstreamissa [asuntovaunu], niin autan nyt teitä hieman. Olen taistellut COVID-19:ää vastaan. Tämä taistelu onkin ollut melkoinen. Ja sodassa kaikki keinot ovat sallittuja. Taistelun keskellä olen tajunnut, ettei meillä ole juuri ulkoisia keinoja taistella tätä vastaan sen jälkeen, kun se on päätynyt kehoomme. Tämä on tietenkin vain minun mielipiteeni, eikä mikään tieteellinen tutkimus. Oikea taistelu käydään sisäisesti, solutasolla, Rooker kirjoittaa.

– Päätin itse olla ottamatta mitään ylimääräisiä lääkkeitä, vitamiineja tai muita hivenaineita. Pohdiskelin, että jos immuniteettikykyni on jo valmiina taisteluun, niin lisäaineet olisivat vain kuormittaneet munuaisiani ja maksaani lisää.

– Kehoni on nyt voittanut tämän sodan. Covid taisteli hienosti vastaan, mutta lopulta potkin sitä perseelle ja ulos kehostani. Immuunisysteemini pieksi sen.

Alla Rookerin päivitys.

Lisää luettavaa