Skin: A History of Nudity in the Movies -dokumentin tekijät valitsivat kaikkien aikojen kuuluisimmat Hollywoodin nakukohtaukset

Tämä dokumentti saa aivan varmasti paljon katsojia.

Skin: A History of Nudity in the Movies -dokumentin tekijät Danny Wolf ja Jim “Mr. Skin” McBride valitsivat Hollywoodin kuuluisimmat nakukohtaukset.

Dokumentissa nähdään noin sata Hollywoodin ikonisinta nakukohtausta aina mykkäelokuva-ajalta tähän päivään saakka.

– Danny ja minä valitsisimme Kuumat kinkut -elokuvan Phoebe Catesin kohtauksen. Se on luultavasti suosikkimme. Ainakin se on oma lempparini. Hänen kauneutensa sekä kuuluisuutensa nuorten miesten keskuudessa teki kohtauksesta niin erikoislaatuisen. Hidastus, roiskuva vesi hänen päällään, elokuvakin on yksi kaikkien aikojen parhaista. Se on vain lempikohtaukseni.

– Mutta mikä on kuuluisin kohtaus? Ehkä se on Kate Winslet Titanicissa. Niin moni ihminen on nähnyt sen. Ja elokuva oli vielä lapsille sallittu, joten se on yksi tunnetuimmista.

– Ja sitten on tietenkin Sharon Stone Basic Instinctissä. Se on yksi kaikkien aikojen kuuluisimmista alastonkohtauksista. Kaikki muistavat sen. Se on ensimmäinen asia, mikä tulee ihmisillä mieleen, kun siitä elokuvasta puhutaan. Tietenkin se on myös dokumentissamme. Se on yksi kaikkien aikojen parhaimmista kohtauksista.

Kaksikko päätyy siis lopulta Sharon Stonen kuuluisaan ”majavakohtaukseen”.

Dokumentin digiensi-ilta on tiistaina, 18. elokuuta.

Katso alta traileri.

YouTube video

Lähde: Cinemablend

Aiheeseen liittyvät jutut