Simon Pegg palaa The Boysin räävittömään supersankarimaailmaan – neljännen kauden uusia kasvoja paljastettiin

Ex-Supernatural-tähtien määrä sen kuin kasvaa.

2.12.2022 23:30

Prime Videon lippulaivasarjoihin lukeutuva verinen ja räävitön supersankarisatiiri The Boys on parhaillaan neljännen kautensa kuvausvaiheessa. Nyt sen tiimoilta on kantautunut uutisia liittyen tulevalla kaudella mukana nähtäviin uusiin sekä vanhoihin kasvoihin.

Simon Pegg (Shaun of the Dead) esittää sarjassa yhden päähenkilön, Hughien (Jack Quaid), isää. Hänet on aiemmin nähty sarjan ensimmäisellä sekä kolmannella kaudella ja hänet tulee olemaan osa myös neloskauden menoa sekä meininkiä.

Uusina kasvoina näyttelijäkaartiin liittyvät Rosemarie DeWitt (The Staircase) Hughien äitinä sekä Rob Benedict (Supernatural) ja Elliot Knight (Call of Duty: Modern Warfare II) toistaiseksi salassa pidettävinä hahmoina.

Benedictin kiinnityksen myötä The Boysissa esiintyneiden Supernatural-alumnien määrä nousee jo peräti yhteentoista. Aiemmin sarjassa on nähty eri suuruisissa rooleissa Jensen Ackles, Jim Beaver, Nathan Mitchell, Lesley Nicol, Adrian Holmes, Christian Keyes, Isaiah Adams, Kai Bradbury ja Alvina August. Lisäksi Jeffrey Dean Morgan liittyy myös mukaan neljännelle tuotantokaudelle.

Eric Kripke on kumpaisenkin sarjan luoja, joten tutut näyttelijävalinnat eivät sinänsä ole yllättävä tai kummallinen veto.

Alla The Boysin kolmannen tuotantokauden traileri.

Lähde: Screenrant, Deadline

Lisää luettavaa