Simpsonien tekijät mokasivat joulujaksossa – tai sitten se oli vihje katsojille (kuva)

Simpsonien kauden 25 joulujaksossa White Christmas Blues tapahtui joko virhe tai tahallinen viesti katsojille.

5.2.2020 22:58

Jakson tarinassa Springfieldin ydinvoimalassa tapahtuu onnettomuus. Sen johdosta kaupungista tulee ainut paikka koko maassa, jossa on lunta.

Sää houkuttelee paikalle tietysti paljon turisteja ja kauppojen hinnatkin nousevat. Marge puolestaan alkaa majoittaa turisteja kotiinsa.

Eräässä vaiheessa kaupunginjohtaja Quimby julistaa kaupungin turistinähtävyydeksi Moe vierellään. Jotkut katsojat kuitenkin huomasivat yleisössä melkoisen omituisuuden, sillä siellä oli toinenkin Moe.

Kahta Moe-hahmoa on epäilty sekä virheeksi että vihjeeksi katsojille mahdollisesta aikamatkustuksesta. Ehkä sellainen jakso voisi olla tulossa.

Reddit-palvelussa eräs animaatiosta paljon tietävä käyttäjä kuitenkin sanoi, että kyseessä voi hyvinkin olla pelkkä virhe.

– Kun kohtauksessa on suuri määrä hahmoja, ne yleensä valitaan sadoista hahmoista jo alkuvaiheessa. Jokaiselle hahmolle määrätään numero, joka vastaa animaattorien kohtaukseen sijoittamaa hahmoa, käyttäjä selitti.

– Syy tähän on se, että jos kohtauksen myöhäisessä luomisvaiheessa jokin hahmo päätetään vaihtaa, heidän tarvitsee vaihtaa vain numero, eikä piirtää koko hahmoa uudestaan, käyttäjä jatkoi.

Hänen mukaansa – mikäli kyseessä on virhe – joku antoi animaattorille väärän numeron ja hän teki työtä käskettyä. Alla kuva.

Lisää luettavaa