Sonyn pomo kertoi Spider-Manin tulevaisuudesta Venomin ja kumppaneiden kanssa

Sonylla vihjaillaan tulevasta.

Ohjaaja David Leitch ja Brad Pitt halusivat Aaron Taylor-Johnsonin tulevaan Bullet Train -toimintarainaansa. Aiemmin hänet on nähty muun muassa Kick-Assissa ja Avengers: Age of Ultronissa. MCU:ssa hän näytteli Wanda Maximoffin (Elizabeth Olsen) veljeä Quicksilveriä.

Sonyn elokuvaosaston pomo Sanford Panitch ei ollut edes tietoinen koko miekkosesta. Panitch kuitenkin vaikuttui miehen taidoista niin paljon, että halusi tämän näyttelevän Spider-Man-vihua Kraven the Hunteria tulevassa soololeffassa.

Kraven seikkailee samassa maailmassa, missä myös Tom Hardyn Venom, Woody Harrelsonin Carnage ja Jared Leton Morbius aiheuttavat tuhoa. Se on Sonyn oma Spider-Man-universumi eli SPUMC (Sony Pictures’ Universe of Marvel Characters).

Spider-Mania ei ole tässä maailmassa vielä nähty. Onko Tom Holland – tai joku muu näyttelijä – sitten saapumassa näiden pahisten keskelle?

– Emme pidä omistamiemme 900:n hahmon universumia varsinaisesti Hämisversumina. Meillä on Marvel-universumi. Odottakaapa kun näette uuden Venomin. Ette te edes osaa kaivata Spider-Mania. Mutta olisihan se todella hienoa, jos he tapaisivat, eikö, Panitch vihjailee.

Hollandin Peter Parker on sidottu Disneyn MCU:hun, joten onko edes mahdollista tuoda Hollandia Sonyn elokuviin? Morbius-leffan trailerilla kuitenkin kiusoiteltiin Michael Keatonin Vulturella, joka on tuttu pahis Spider-Man: Homecomingista.

– Meillä on suunnitelma. Ihmiset tulevat ymmärtämään sen pian. Voimme kertoa näistä suunnitelmista tarkemmin No Way Homen jälkeen.

Nythän Sinister Six -pahisporukka tullaan näkemään No Way Homessa. Tiedossa on multiversumisekoilua, joten kaikki on mahdollista.

Lähde: Variety

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut