Spoileroitu: Jokerin virallinen käsikirjoitus paljastaa Sophie Dumondin kohtalon

Tarkennettu vastaus tärkeään juonikuvioon.

Jokerin virallinen käsikirjoitus paljastaa mitä Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) teki yksipuoliselle rakkauden kohteelleen Sophie Dumondille (Zazie Beetz). Ohjaaja Todd Phillipsin sekä Scott Silverin rustaama käsikirjoitus on nyt julkistettu.

Sophien kohtalo jää elokuvassa täysin auki. Arthur harhailee naisen asuntoon, jossa hän tajuaa, että heidän suhteensa on vain miehen omassa sekavassa mielessä. Sophie käskee Arthurin ulos, mutta hän ei tahdo poistua. Juonikuvio jätetään roikkumaan tähän.

Käsikirjoitus paljastaa kuitenkin Arthurin kirjoittaneen lapun Sophielle. Siinä hän käskee naista katsomaan Murray Franklinin (Robert De Niro) ohjelman illalla. Arthur tunkee kirjeen sekä entiseltä työkaveriltaan Randallilta nappaamansa rahat  kirjekuoreen, jonka päälle kirjoittaa ”SOFI”. Arthur jättää kuoren ja taikasauvansa Sophien oven taakse.

Jos käsikirjoitusta olisi käytetty sellaisenaan, olisi elokuvassa nähty myöhemmin kohtaus, jossa Sophie katsoo Murray Franklin Show’ta ja rupeaa kauhistuneena kirkumaan näkemälleen.

Kuten olikin jo spekuloitu, Arthur tekee pahaa vain kiusaajilleen. Sophie on hänen rakkautensa kohde, joten ei hän olisi naista tappanut.

Lähde: We Got This Covered

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut