Star Wars -sarja The Mandalorianista nähtiin 27 minuuttia maailmalla – näin kriitikot tuumivat

Hitti vai huti?

Disney Plus -palvelun odotetuimpia sarjoja lienee The Mandalorian. Se kertoo Boba Fett -tyylisestä palkkionmetsästäjästä, joka koluaa galaksin pahamaineisia nurkkauksia.

Cinema Blendin Sarah El-Mahmoud sekä Colliderin Steven Weintraub näkivät sarjasta ensimmäiset 27 minuuttia. Näin he tuumivat siitä:

– Se on jännittävä, toiminnantäyteinen ja tyylikäs. Musiikki ja kuvaus ovat uskomattomia! Olin haltioissani Star Wars -universumin uusista tutkittavista paikoista, sekä vanhan trilogian tyylisestä taianomaisesta kimalluksesta, El-Mahmoud hehkutti.

– Näin 27 minuuttia The Mandalorianista. Se on juuri niin mahtava kuin haluat sen olla. En voi sanoa mitään tarkempaa, mutta eräs kohtaus vastasi kysymykseen, jota ei tietääkseni ole koskaan selitetty tai näytetty Star Wars -elokuvassa. Rakastan sitä, että se avaa hienolla tavalla Star Wars -universumia, Weintraub puolestaan pohti.

Star Wars -fanit voinevat siis odottaa varovaisen toiveikkaasti, että luvassa on jotain katsomisen arvoista.

Disney Plus -palvelu ei saavu ainakaan vielä tänä vuonna Suomeen. Yhdysvalloissa sarjaa päästään seuraamaan jo 12. marraskuuta.

Aiheeseen liittyvät jutut