Star Wars -tulokas Katee Sackhoff kertoi mikä on vaikeinta mandalorialaisen kypärän yllä pitämisessä

Ei sopisi moinen kävelytyyli palkkionmetsästäjälle.

30.11.2020 10:03

The Mandalorianin toisella kaudella on nähty scifin ystäville tuttu kasvo – Taisteluplaneetta Galactican Katee Sackhoff. Näyttelijä muistetaan kyseisestä sarjasta taistelulentäjä Starbuckin roolista.

The Mandalorianissa Sackhoff esittää Bo-Katan -nimistä hahmoa, joka käyttää mandalorialaista haarniskaa. Hän kertoi nyt, minkälaista on pitää sarjassa nähtävää kypärää päässään.

– Siinä on todellakin omat haasteensa, mutta näkymä kypärästä on itse asiassa aika hyvä. Alas ei vain voi katsoa, ja se on ongelma jos joku makaa maassa tai jaloissasi on jotain jota et näe, koska sinun täytyy fyysisesti katsoa alas. Se näyttäisi todella oudolta, jos mandalorialaiset kävelisivät katsoen koko ajan alaspäin, Sackhoff selitti.

Hänellä oli outoja kokemuksia myös iskujoukkojen sotilaiden kanssa, sillä välillä hän saattoi olla ajatellut ”vähintään tunnin ajan”, että kyseessä on oikea ihminen, vaikka kyseessä olikin nukke.

Sackhoffilla on sarjassa näyttelijänä herkullinen tilanne, sillä hän on aiemmin ääninäytellyt Bo-Katania The Clone Wars sekä Star Wars Rebels -animaatiosarjoissa. Nyt hän pääsee näyttelemään hahmoa The Mandalorianissa.

Lähde: Cinema Blend

Lisää luettavaa