Star Warsien isällä George Lucasilla olikin vaikutusta Rogue One -tuotantoon – ”Oli melkolailla taattua…”

Faneille jäi spekuloitavaa.

19.11.2016 23:35

George Lucas luovutti taiteellisen päätäntävaltansa myydessään silmäteränsä Lucasfilmin Disneylle. Jonkinlaisia neuvotteluja kauppojen tuoksinassa käytiin siitä, voisiko George Lucasilla olla edelleen jonkinlainen rooli päätöksenteossa. Näkemykset Star Warsin tulevaisuudesta Lucasin ja Disneyn välillä olivat kuitenkin liian kaukana toisistaan.

Total Filmin mukaan Lucasilla on kuitenkin ollut pieni vaikutus Star Wars: Rogue One -elokuvaan. Hän oli nimittäin käynyt kuvauspaikalla ja kiertänyt paikkoja ohjaaja Gareth Edwardsin kanssa. Design-osastolla Lucasille esiteltiin erilaisia vimpaimia ja vempaimia, joita oltiin suunniteltu elokuvaa varten.

Edwardsin mukaan kaikesta mistä Lucas piti, ”oli melkolailla taattua, että se päätyi elokuvaan.” Gareth kertoi muun muassa kypärästä, josta kaikki pitivät, mutta sille ei oltu keksitty käyttöä. Lucasin sanottua, että ”tuo on siisti, pidän siitä”, sille oli pakko löytää käyttöä elokuvasta. Edwars ei ainakaan vielä paljastanut, mistä kypärästä oli kyse, joten faneille jäi spekuloitavaa.

Alla kuva julisteesta, jossa on kypärä varsin komeasti esillä. Olisiko se Edwardsin mainitsema kypärä?

Lähde: Inquisitr

Lisää luettavaa