Studiopomot raivostuivat Suicide Squadin trailerin vuodettua verkkoon – Lue katkera tilitys

Jos totta puhutaan, niin ei tässä ole mitään hauskaa. Jokaisen tulisi kunnioittaa sääntöjä. Jos kuvaaminen kielletään, se on silloin kielletty. Älkää tehkö niin. Älkää varsinkaan ladatko kuvattua materiaalia verkkoon, se on laitonta.

Suicide Squadin traileri oli tarkoitettu yksinomaan San Diegon Comic-Conin vieraille nähtäväksi. Joku jästipäinen pottapää päätti kuitenkin filmata trailerin ja pääsi sen takia 15 minuutiksi julkisuuteen. Ironista tässä kuitenkin on se, että kukaan ei lopulta tiedä edes kuvaajan nimeä, joten tempauksen hyödyttömyys vain korostuu.

Warner Bros.:lla tempusta ei tosin tykätty. Sue Kroll, WB:n maailmanlaajuisen markkinoinnin ja jakelun pomo, kirjoitti tulikivenkatkuisen lausunnon tapahtuneesta:

”Warner Bros. Pictures ja anti-piraattitiimimme ovat työskennelleet väsymättömästi viimeiset 48 tuntia, jotta saisimme Suicide Squadin vuodetun materiaalin poistettua verkosta. Emme onnistuneet siinä. Tänään kuitenkin julkaisemme saman materiaalin virallisesti hd-laadulla – kuten siitä pitääkin nauttia. Pahoittelemme tätä päätöstä, sillä kuvamateriaali oli tarkoitettu ainutlaatuiseksi kokemukseksi Comic-Conin vieraille, mutta emme myöskään voi antaa varastetun huonolaatuisen piraattiversion edustaa elokuvaamme.”

Suicide Squadin traileri ei ollut ainoa Comic-Conista laittomasti verkkoon ladattu video, mutta Warner Bros. oli ainoa studio, joka nosti asiasta metelin.

Muistakaahan käyttäytyä!

Lähde: Cinema Blend

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät jutut