Suomalainen näyttelijä mukana Kingsmanin jatko-osassa!

Housut jalkaan ja torille!

1.10.2016 13:00

Ensimmäinen Kingsman: Salainen palvelu oli huippusuosittu. Elokuvassa nähtiin Oscar-voittaja Colin Firthin ohella useita kovia näyttelijöitä, kuten Samuel L. JacksonMichael Caine ja Mark Strong. Elokuva saa tietenkin jatko-osansa ensi vuonna.

Kingsman: The Golden Circle -elokuvassa nähdään jälleen Colin Firth ja Mark Strong, mutta mukaan liittyy myös Julianne Moore, Halle Berry, Jeff Bridges, Channing Tatum, sekä muusikko Elton John. Sekä tietysti hollolalainen Juha Pihanen.

Lahden Seudun Uutisille antamassaan haastattelussa Pihanen kertoo saaneensa pienen, parin repliikin sivuroolin elokuvasta. Lahden ammattikorkeakoulun musiikkiteatterinlaitokselta valmistunut Pihanen opiskeli valmistumisensa jälkeen Yhdysvalloissa, mistä syystä hän ei ole kovin tunnettu suomalaisissa tuotannoissa. ”Verkostot Suomessa ovat melko olemattomat”, Pihanen myöntää. Nykyään hän toimii mm. Lahden Uudessa Kesäteatterissa, LAUKES:issa.

Britanniassa koe-esiintyminen itsessään on jo melkoinen kunnia, sillä varsinaiseen koe-esiintymiseen pääsee Pihasen mukaan vain alle 10 näyttelijää. ”Se, että saa tasavertaisena tehdä duunia joidenkin heidän kanssa, on ikimuistoista”, Pihanen kertoo lehdelle työskentelystä maailman nimekkäimpien näyttelijöiden rinnalla. Episodi nostaa hattua suomalaiselle ammattitaidolle!

Kuva elokuvasta Kingsman.

Lisää luettavaa