”Suomalaiset ovat aina olleet Bond-kansaa” – 007-agentin uusi seikkailu on vetänyt hirmumäärän katsojia

007 No Time to Die on vuoden katsotuin elokuva. Sen on nähnyt Suomessa jo 507 264 katsojaa.

1.11.2021 11:40

Uusin James Bond -elokuva 007 No Time to Die on saavuttanut Suomessa erittäin harvinaisen yli puolen miljoonan katsojan tuloksen, kertoo elokuvaa levittävän SF Studiosin tiedote.

007 No Time to Die on ollut ensi-illastaan 30.9. lähtien elokuvaviikkojen katsotuin elokuva jo kuukauden ajan ja se on tähän mennessä vuoden katsotuin elokuva.

”Suomalaiset ovat aina olleet Bond-kansaa, ja 007 No time to Die -elokuvaa on katsottu Suomessa peräti kolmanneksi eniten maailmassa välilukuun suhteutettuna. Uskon että minun lisäkseni koko elokuva-ala on iloinen Bondin onnistumisesta vaikean ajan jälkeen,” kommentoi SF Studiosin myyntipäällikkö Juan Pascual.

“Me elokuvateatterinpitäjät jännitimme kovasti ovatko ihmiset valmiita lähtemään elokuvateattereihin pandemian-ajan rajoitusten jälkeen. Uudella Bondilla on valtava merkitys, sillä se osoitti että ihmiset ovat valmiita palaamaan elokuvien pariin”, kertoo Akaassa, Heinolassa, Pieksämäellä ja Valkeakoskella elokuvateatterit omistava Toni Bondén.

“Ihmisillä on selvästi ollut kaipuu elokuvateatteriin ja Bond oli loistava aloitus uuteen elokuvakauteen. Bondin elinkaari elokuvateattereissa on pitkä ja se tuo jatkuvuutta yrittäjän näkökulmasta. Asiakkaissa on ollut nähtävillä vapautuneisuutta, kun elokuviin on päästy ja vihdoin myös Bondia katsomaan”, kertoo Kinoset-ketjun Vesa Aaltonen, elokuvateatteriyrittäjä Huittisissa, Loimaalla, Sastamalassa ja Somerolla.

007 No Time To Die -elokuvan on ohjannut Cary Joji Fukunaga. Daniel Craigin viimeinen elokuva Bondin roolissa sai ensi-iltansa Suomen elokuvateattereissa 30.9.2021.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia