Suoratoistopalvelu lisäsi tuoreen Oscar-voittajan – ”5 minuuttia kulunut ja nainen sormettaa itseään”

Tämä elokuva ei ole ihan sieltä tavallisimmasta päästä.

24.9.2018 07:03

Metro-lehti kertoo HBO:n suoratoistopalvelun lisänneen The Shape of Water -elokuvan listoilleen.

Elokuva on kuitenkin herättänyt hilpeyttä, tyrmistystä ja myös ihailua ulkomaisessa somekansassa. Monet eivät olleet varautuneet ohjaaja Guillermo del Toron luomaan erikoiseen universumiin.

Elokuva kertoo rakkaustarinan, joka ei todellakaan ole sieltä tavallisimmasta päästä. Alta voit lukea ihmisten kommentteja.

– Päähahmo on mykkä (nainen), hän pitää Shirley Templestä ja pitää munakelloa lavuaarissa, jotta hän ei unohda masturboida. Oscar-äänestäjät, olette hulluja, Mark Graham twiittasi.

– Onko kukaan koskaan katsonut The Shape of Water -elokuvaa ja jos olet, voitko kertoa minulle mitä *ittua tässä on meneillään, sar-a-cha-niminen twiittailija tuskaili.

– Katsoin juuri The Shape of Waterin. Hyvä elokuva. En tosin ollut valmis rakkaustarinaan. Miksette te kusipäät valmistaneet minua tähän, Tashann Grant pohti.

– Istun täällä katsomassa The Shape of Wateria. Viisi minuuttia kulunut, nainen sormettaa itseään kylvyssä, Richonne Shipper tiedotti twiitissään.

Elokuvassa nähdään kaikenlaista erikoista, mitä Guillermo del Toron erikoisesta mielikuvituksesta kumpuaa. Muun muassa seksikohtaus naisen sekä jonkinlaisen kalan ja miehen ristisiitoksen välillä.

Elokuvaa on myös kehuttu paljon, huolimatta sen uniikista otteestaan. Se voitti neljä Oscar-palkintoa, muun muassa parhaan elokuvan palkinnon.

The Shape of Water -elokuvaa ei vielä ikävä kyllä löydy HBO Nordic -palvelun valikoimasta.

Lähde: Metro

Lisää luettavaa