Suosikkianimaatiosta tulee Paramountin suoratoistopalvelun ensimmäinen vetonaula

Animaatiossa seurataan pienen koiran elämää.

11.2.2021 08:30

Animaatiosarja Ib The Dogin toinen kausi julkaistaan yksinoikeudella Paramount+-suoratoistopalvelussa, joka lanseerataan Suomessa 25. maaliskuuta.

Suomessa nimellä Jippe-Koira tunnettu animaatio on Paramount+-palvelun ensimmäinen Pohjoismaissa toteutettava alkuperäissarja. Tiedotteen mukaan suoratoistopalvelu on sitoutunut paikallisiin tuotantoihin Pohjoismaissa, ja Ib The Dog on siitä ensimmäinen osoitus.

Ib The Dog on alle kouluikäisille suunnattu animaatio, jossa seurataan uteliaan pienen koiran elämää. Suuren suosion saavuttaneen sarjan ensimmäinen kausi tulee katsottavaksi Paramount+-palveluun heti maaliskuussa ja toinen kausi julkaistaan kesällä 2021.

Suomessa 25. maaliskuuta lanseerattava Paramount+ on ViacomCBS:n ensimmäinen globaali suoratoistopalvelu. Palvelun aiempi versio on ollut saatavilla Suomessa TeliaTV:n ja Ruutu+:n kautta.

Uusi täysin uudistuva premium-versio on maaliskuun lopusta lähtien saatavilla myös erikseen tilattavana sovelluksena. ViacomCBS kertoo uuden suoratoistopalvelun hinnoittelusta myöhemmin.

Paramount+ tarjoaa muun muassa Paramount-studion ensi-iltaelokuvia, Showtimen uutuussarjoja, Paramount+:n ja CBS:n originaalituotantoja, MTV:n ja Nickelodeonin suosikkeja Samalla ViacomCBS liittää yhtiön toisen suositun suoratoisto- ja striimauspalvelunsa CBS All Accessin osaksi Paramount+-palvelua.

Lisää luettavaa