Suosikkinäyttelijä haluaisi näytellä Chris Farleyta – Kävi keskusteluja myös Farleyn omaisten kanssa

Nuijaninja

Toivottavasti unelmaprojekti toteutuu.

Näyttelijä Paul Walter Hauser muistetaan parhaiten nimiroolista Clint Eastwoodin Richard Jewellissa, mutta hänet nähtiin myös Spike Leen BlackKklansmanissa ja uudessa Disney-elokuvassa Cruella. Tähti kertoi Hollywood Reporterin haastattelussa, että on yrittänyt edistää unelmaprojektiaan.

Hän haluaisi näytellä näyttelijä, koomikko Chris Farleyta. Hän jopa otti yhteyttä Farleyn omaisiin, mutta produktio ei ole edennyt. ”Halusin tehdä elokuvan, jossa Chris Farley on vieroituksessa puolet ajasta, ja puolet hän työstää omia elokuviaan ja Saturday Night Livea”, Hauser paljastaa.

Hän ajattelee, että tarinasta tulisi hyvä, mutta hänen oma aikaikkunansa rooliin on sulkeutumassa. ”Yritän pudottaa painoa, ja määritellä itseni uudelleen ihmisenä, joka tekee terveellisiä valintoja, myös näyttelijänä. Joten päivät Fatty Arbucklena, Chris Farelyna tai Ignatius J. Reillyna tulevat päätökseen, ja aikaikkuna pienenee joka viikko”, Hauser harmittelee.

Farley kuoli huumeiden yliannostukseen 33-vuotiaana. Hänet muistetaan muun muassa elokuvista Wayne’s World, Billy Madison ja Nuijaninja.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut