Taasko tarvitaan aikuisten vaipat? Scorsesen ja DiCaprion uusi leffa on järjettömän pitkä!

Viime aikoina on ollut muitakin pitkiä elokuvia.

4.4.2023 12:40

Avatar: The Way of Water -elokuvan kolme tuntia ja 12 minuuttia kestäneestä istumaharjoituksesta on selvitty, ja vastikään keskustelua pituudellaan herätti myös John Wick: Chapter 4, joka on 2 tuntia 49 minuuttia pitkä leffa. Uusi haaste on jälleen luvassa.

Istumalihaksia ja rakon kestävyyttä testaa myös Martin Scorsesen uusi elokuva Killers of the Flower Moon. Se saattaa olla kaikkein kunnianhimoisin pituuden suhteen, sillä Varietyn mukaan se on lähes neljä tuntia pitkä elokuva. Pituus onkin saanut jotkut ihmiset huolestumaan.

NME kertoo erään Scorsese-fanin Twitter-kommentista, jossa hän arveli The Irishmanin pituuden kääntyneen elokuvaa vastaan, vaikka hän pitääkin pitkistä elokuvista. Liika pituus mietitytti myös joitakin muita some-kansalaisia.

Leffan soisi menestyvän jo sen vuoksi, ettei siinä ole todellakaan maltillinen budjetti, joka on yli 200 miljoonaa dollaria. Se on tähän mennessä Scorsesen kallein projekti.

Elokuvassa nähdään tähtinäyttelijät Leonardo DiCaprio sekä Robert De Niro. Lisäksi mukana ovat Lily Gladstone, Cara Jade Myers, Jillian Dion, Tantoo Cardinal, JaNae Collins ja Jesse Plemons. Killers of the Flower Moonin on tarkoitus saapua teattereihin lokakuussa tänä vuonna.

Puvustaja Jacquelin Westin mukaan DiCaprio sanoi elokuvan olevan mestariteos. Voit lukea siitä lisää täällä: Leonardo DiCaprio sanoi Martin Scorsesen uuden elokuvan olevan mestariteos – näyttelee siinä itsekin – Episodi.fi

Lähde: NME, NME

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia