Leonardo DiCaprio sanoi Martin Scorsesen uuden elokuvan olevan mestariteos – näyttelee siinä itsekin

Arvostetun ohjaaja Martin Scorsesen elokuviin ei useimmiten tarvitse pettyä.

16.3.2023 07:00

Leonardo DiCapriolta on tulossa jälleen yhteiselokuva ohjaaja Martin Scorsesen kanssa. Leffa on jo heidän seitsemäs yhteistyönsä.

Rikosdraama on nimeltään Killers of the Flower Moon, ja se kertoo Osage-kansan murhatapauksista Oklahomassa 1920-luvulla öljylöydön jälkeen. Tapauksen tutkimusta johtaa FBI:n 29-vuotias J. Edgar Hoover ja entinen poliisi Tom White.

Elokuvassa nähdään DiCaprion lisäksi näyttelijöinä uransa uutta kukoistusta elävä Brendan FraserRobert De NiroJesse Plemons ja Lily Gladstone.

Elokuvan puvustuksesta vastannut Jacqueline West kertoi Deadlinelle keskustelusta, jonka hän kävi elokuvasta DiCaprion kanssa.

– Puhuin Leon kanssa siitä. Meillä oli lounas ennen kuin tulin tänne. Hän sanoi: ”Jackie, mielestäni työskentelimme mestariteoksen parissa.” Ajattelin, että jos Leo sanoo noin, siinä on jotain. Hän ei sano tuollaista kevyesti. Hän on ollut alalla pienestä pojasta asti, West kertoi.

Leffasta ei ole tulossa mikään maltillisen budjetin draamaleffa Scorsesen ohjaustaidoilla höystettynä, sillä budjetti on yli 200 miljoonaa dollaria, joka tekee siitä Scorsesen tähän mennessä kalleimman projektin.

Elokuva tulee Apple TV Plus -palveluun, ja osan levityksestä hoitaa Paramount Pictures. Elokuvan julkaisupäivä ei ole vielä tiedossa.

Lue myös: Titanicin uusi mainos oudoksuttaa – äimistystä herättänyt kuva mainostaa uutta teatterikierrosta – Episodi.fi

Lähde: NME

Lisää luettavaa