Tältä Smallville-sarjan Tom Welling näyttäisi aikuisena Teräsmiehenä – onko paluu mahdollinen?

Multiversumihan sen mahdollistaisi.

6.8.2023 08:30

Smallville-sarjan Tom Welling saattaa olla osalle lukijoista se paras Teräsmies, ja moni toivoisi näkevänsä hänet vielä kyseisessä roolissa.

Se voi hyvinkin olla vielä mahdollista, koska DC vaikuttaa käyttävän Marvelin tapaan multiversumeita elokuvissaan, kuten The Flash osoitti. Se ehkä mahdollistaisi Wellingin piipahtamisen jossain tulevassa DC-elokuvassa.

Mainittakoon, että Welling piipahti roolissaan Arrowversen Crisis on Infinite Earths -tarinassa. Siinä nähtiin myös vuoden 2006 Superman Returns -elokuvassa nähty Brandon Routh.

Welling on niin ikään luvannut palata rooliin, jos Smallvillen poppoo palaisi vielä kerran yhteen.

Elokuvarooli lienee pitkälti Marvelin Guardians of the Galaxy -elokuvat tehneen maestron James Gunnin käsissä, joka on nykyään pomohommissa DC:llä. Hänellä on itse asiassa juuri työn alla tuleva Teräsmies-elokuva Superman: Legacy.

Mahdollista Wellingin paluuta odotellessa voi turvautua fanitaiteeseen. Instagram-tili buffy2ville jakoi aika mainion kuvan Wellingistä aikuisena Teräsmiehenä. Samasta kuvasarjasta löytyy myös muita tuttuja hahmoja Smallville-sarjasta.

Nostalgiannälkäisille ja muillekin kelvon tv-viihteen ystäville vinkiksi, että Smallville-sarja on katsottavissa palveluista Prime Video ja HBO Max.

Fanitaiteeseen voi tutustua alla olevasta Instagram-julkaisusta. Alla myös Smallvillen ensimmäisen kauden traileri.

Lue myös: Muistatko vielä Smallville-sarjan kaunottaren Kristin Kreukin, 38? Tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: ScreenRant, GFB

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia