Tämä kuuma ex palaa Sinkkuelämää-kuvioihin

Alkuperäisessä sarjassa peräti kolmella kaudella viihtyneen hottiksen paluu.

19.4.2021 09:01

HBO:n hittisarja Sex and the City eli Sinkkuelämää saapuu tv-ruutuihin uusin jaksoin vielä ainakin kerran. And Just Like That… -otsikolla varustettu lyhyt paluu on jo ehtinyt suututtaa monet ennakkoon. Osa katsojista on toivonut, että kepeään sarjaan ei olisi liitetty koronavirusta osaksi juonta, osa taas on ollut harmissaan siitä, ettei Kim Cattrallin seksipeto Samanthaa nähdä jatkossa mukana.

Kymmenen jakson mittaiselta rupeamalta voi odottaa toki myös muuta kuin pandemiakärvistelyä. Sarah Jessica Parkerin tulkitseman Carrie Bradshaw’n kiinnostuksen herättänyt huonekalusuunnittelija Aidan Shaw poistui sarjasta aikoinaan sen kuudennella kaudella. Nyt John Corbettin könsikäshahmon kerrotaan kuitenkin tulevan takaisin Sinkkuelämää-kuvioihin.

Corbett on vahvistanut olevansa mukana useammassa uudessa jaksossa. Koska Cattrallin ohella Chris Nothin näyttelemä Kiho eli Mr. Big ei ole ilmeisesti enää Carrien kanssa samoissa maisemissa, Carrien kuuman ex-rakkaan paluu voi merkitä paljon. Pitää tosin myös muistaa, että Corbett on nyt 59-vuotias, ja muutkin sarjan tutut kasvot jo yli 20 vuotta vanhempia kuin sen alkaessa.

 

Lähteet: Indiewire, Insider

Lisää luettavaa