Star Wars -elokuvien keisari Ian McDiarmid: Tämä oli eniten pahuutta huokuva kohtaus

Tarkemmin ajatellen käy järkeen.

15.4.2017 15:03

Keisari Palpatinea prequel-trilogiassa esittänyt Ian McDiarmid kertoi kohtauksesta, joka huokui hänestä eniten pahuutta. McDiarmid sanoi, että vaikka herkullisen pahoja kohtauksia on paljon, niin yksi nousee ylitse muiden ja se on Sithin kosto -elokuvassa.

Lucas kirjoitti kohtauksen alunperin toimistoon, mutta päätti sitten, että se pitäisi siirtää jonnekin muualle vaihteen vuoksi. Pitkä keskustelukohtaus Palpatinen ja Anakin Skywalkerin välille siirrettiinkin sitten teatteriin. Kyseisessä kohtauksessa puhutaan enimmäkseen Darth Plaqueis Viisaasta.

– Pidin siitä niin paljon, koska olen myös teatterinäyttelijä, mutta varsinkin siksi, että Hayden (Christensen) ja minä saimme tilaisuuden istua kunnolla alas. Ja ainakin omasta näkökulmastani keskustelu huokui pahuutta. Luulen myös, että se on yksi pisimmistä dialogikohtauksista koko saagassa, McDiarmid arveli.

Äkkiseltään olisi voinut arvella, että McDiarmid valitsisi kohtauksen, jossa hän antaa sähköhoitoa Lukelle. Mutta näyttelijänä hän varmasti arvostaa enemmän kohtausta, jossa hänellä oli paljon dialogia. Ja täytyy muistaa, että tokihan hän ujutti kyseisessä kohtauksessa Anakinille ajatuksen kuolemattomuudesta.

Lähde: Cinema Blend

Lisää luettavaa