Tämä seksikäs näyttelijätär oli vahvoilla Bond-tytöksi ja ”sopi rooliin täydellisesti” – suhde kuninkaalliseen on kuitenkin este

Nimetön lähde kertoi sisäpiirin tietoa seuraavan Bond-tytön valitsemisesta.

Näyttelijätär Meghan Markle oli harkinnassa rooliin seuraavaa Bond-elokuvaa varten, mutta hänen suhteensa prinssi Harryn kanssa on aiheuttanut mutkia matkaan.

The Sun -lehden lähde väittää, että 007-tuottajat olivat erittäin kiinnostuneita Pukumiehet-sarjasta tutun Marklen valitsemisesta seuraavaksi Bond-tytöksi. Tuottajien mieli kuitenkin muuttui, koska Markle ilmoitti jättävänsä näyttelemisen sen jälkeen, kun hän ja prinssi Harry menevät naimisiin tulevana keväänä. Tuottajat eivät pidä Marklea enää mahdollisena vaihtoehtona.

– Meghan sopii Bond-tytön rooliin täydellisesti. Hän on hohdokas, seksikäs ja hyvä näyttelijätär, nimetön lähde kertoi.

– Tuottajat olivat kaventaneet listan häneen ja neljään muuhun näyttelijättäreen Bond 25 -elokuva mielessään. Mutta heti kun hänen suhteensa Harryyn tuli ilmi, hän oli ulkona kisasta, joten siitä tuli pian neljän lista. Hänen kihlautumisensa lopetti tehokkaasti hänen näyttelijäuransa, joten se oli viimeinen niitti, lähde selitti.

Lähde kertoi, että tuottajat haluavat seuraavaksi Bond-tytöksi amerikkalaisen tai kanadalaisen näyttelijättären. Baywatch-elokuvasta tuttu Ilfenesh Hadera on lähteen mukaan mainittu myös vaihtoehtona Bond-tytöksi.

Lähde: Telegraph, Movieweb

Aiheeseen liittyvät jutut