Tämä suosikkinäyttelijä menetti Wolverinen, Aragornin ja monen muun huippuroolin toisille

Keanu Reeves on menestynyt ja kuuluisa näyttelijä, mutta hän voisi olla vielä isompi tähti, mikäli hän olisi saanut roolit monesta menestyselokuvasta, joiden rooleista hän aikanaan neuvotteli. Uproxx-sivusto on kerännyt Keanun uran isoimmat menetetyt roolit, ja voi pojat, onhan mies missanut monta huippuroolia.

5.9.2015 00:15

Alla on elokuvat, joiden roolit Keanu menetti.

X-Men

Kun ensimmäistä X-Men-elokuvaa valmisteltiin 90-luvun lopulla, moni näyttelijä halusi Wolverinen roolin. Reeves oli yksi heistä. Elokuvan ohjaaja Bryan Singer tapasi Reevesin, ja he keskustelivat roolista. Reeves totesi, että hän ei ollut varma siitä, sopiiko hän Wolverinen rooliin. Reeves on iso sarjakuvafani, joten Wolverinen esittäminen kiinnosti häntä kovasti. Lopulta Hugh Jackman päätyi mutanttisankariksi.

Taru sormusten herrasta

Reeves oli myös Taru sormusten herrasta -kirjojen suuri fani, joten hän kampanjoi saadakseen Aragornin roolin, kun elokuvaversiota ruvettiin tekemään. Kampanjointi ei kuitenkaan tuottanut tulosta. Lopulta Viggo Mortensen valittiin Aragorniksi.

Watchmen

X-Men ei ollut ainoa sarjakuvaelokuva, johon Reeves oli ehdolla. Watchmenissa Reeves olisi esittänyt Dr. Manhattania. Päivä jona maailma pysähtyi -elokuvan kuvausten takia Reeves oli kuitenkin liian kiireinen ottaakseen roolia vastaan. Billy Crudup sai Manhattanin roolin.

Heat

Michael Mannin hienossa rikoselokuvassa Reeves olisi esittänyt Chris Shiherlis -nimistä pankkiryöstäjää. Rooli oli Reevesin, mutta Mann sai tietää, että Val Kilmer olikin vapaana roolia varten. Mann päätti korvata Reevesin Kilmerillä, joka oli ohjaajan alkuperäinen valinta rooliin.

Keanu on myös kieltäytynyt monesta hyvästä roolista.

Platoon – nuoret sotilaat

Oliver Stone halusi Reevesin mukaansa sotaelokuvaansa. Reeves kuitenkin kieltäytyi, koska elokuva oli hänelle liian väkivaltainen. Sitten Charlie Sheen nappasi roolin.

Koukkusormi

Steve Martinin Hollywood-komediassa nähtävän omalaatuisen näyttelijän Kit Ramseyn rooli kirjoitettiin Reevesille, joka siitä kieltäytyi, koska ei halunnut tehdä enää komedioita. Tilalle tuli Eddie Murphy.

Shooter

Vuoden 2007 mukiinmenevän toimintaleffan pääosaa tarjottiin Reevesille, mutta hän kieltäytyi siitä tuntemattomista syistä. Mark Wahlberg päätyi pääosaan.

Kuva: 47 Ronin

(Episodi/LV)

Lisää luettavaa