Tämän vuoden menestynein elokuva olisi voinut saada jatkoa

Spoilerivaroitus! Juttu sisältää juonipaljastuksia Beauty and the Beast – Kaunotar ja hirviö -elokuvasta!

20.12.2017 16:30

Jeanne-Marie Leprince de Beaumontin klassikkosatuun Kaunotar ja hirviö perustuva samanniminen Disney-animaatio tehtiin tänä vuonna näyteltynä uudestaan. Uusi versio oli jopa niin suosittu, että yli miljardin lipputuloillaan se on vuoden 2017 menestynein elokuva! Elokuva oli pääasiassa pidetty, mutta jotkut kritisoivat sitä siitä, että se kulki liian orjallisesti animaation tarinan mukaisesti.

Nyt elokuvan käsikirjoittaja Evan Spiliotopoulos on paljastanut, että alunperin leffan loppuratkaisu oli erilainen kuin mitä lopullisessa teoksessa nähtiin. Elokuvan lopussa Hirviön (Dan Stevens) ja ilkeän Gastonin (Luke Evans) taisto päättyy siihen, että Gaston putoaa linnan tornista alas kuolemaansa. Leffaa varten kuitenkin suunniteltiin loppuratkaisu, jossa Gaston selviää hengissä, mutta haltia muuttaa hänet uudeksi Hirviöksi.

Ideaa työstettiin jopa niin pitkälle, että hirviö-Gastonista ajateltiin tehdä oma elokuvansa. Jossain kohtaa jatko-osaidea kuitenkin pyyhittiin pois ja loppu päätettiin pitää sellaisena, jossa Gaston kuolee.

Lähde: Cinemablend

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia