Tänään tv:ssä: Arnold Schwarzenegger teki järkevän valinnan – Toimintaklassikon jatko-osa ei pärjää alkuperäiselle

IMDb-arvosana 6,3.

15.6.2024 06:30

Tänään nähdään televisiossa eilen esitetyn tieteistoimintaklassikko Predatorin jatko-osa Predator 2 – saalistaja vuodelta 1990.

Ulkoavaruudesta saapunut näkymätön saalistaja tappaa rikollisia ja poliiseja. Saalistajan seuraavana kohteena on poliisipäällikkö Harrigan, jota esittää Tappava ase -elokuvista tuttu Danny Glover.

Alkuperäisen Predator-elokuvan tähden Arnold Schwarzeneggerin piti alun perin olla pääosassa myös Predator 2:ssa, mutta hän teki sen sijaan toisen jatko-osan, Terminator 2:n.

Schwarzenegger ei innostunut Predator 2:n ohjaaja Stephen Hopkinsista, sillä hän olisi mieluummin jatkanut alkuperäisen ohjaajan, Die Hardista tunnetun John McTiernanin kanssa. Kakkosen käsikirjoituskaan ei Arskalle kelvannut.

Schwarzenegger teki ehkä oikean valinnan, sillä Predator 2 ei saanut kovinkaan innostunutta vastaanottoa, mutta Terminator 2:sta tuli suurmenestys, joka vetää myös laadultaan vertoja alkuperäiselle.

Predator 2:llakin on kuitenkin omat faninsa. Tsekkaa oma mielipiteesi tänään.

Elokuva nähdään MTV Subilla lauantaina 15.06.2024 klo 21.00. Predator-elokuvasarjan kaikki osat voi katsoa myös Disney Plussassa. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa