Tänään tv:ssä: Ei mikään tavallinen komedia – ”Oiva valinta katsottavaksi”  

IMDb-arvosana 6,9.

2.2.2023 06:30

Vuonna 2018 valmistuneessa Game Nightissa muutama ystäväpariskunta harrastaa viikoittaisia tapaamisia lautapelien ja seuraleikkien merkeissä.

Kun yhden osallistujan isotteleva veli saapuu maisemiin ja haluaa järjestää erilaisen peli-illan, riistäytyvät tapahtumat käsistä eikä verenvuodatukseltakaan vältytä.

Game Night tuo mieleen vuoden 2010 Date Night -komedian, jossa tavallisen avioparin elämä suistuu sattuman ansiosta raiteiltaan. Game Night näistä kahdesta onnistuneempi, vaikka siinäkin luisutaan paikoin turhan kauas lähtökohdista.

Mätke voi hätkäyttää joitakin perinteisen tilannekomedian ystäviä, mutta jos nauttii tavallisten ihmisten luovista kotitalousratkaisuista heidän joutuessaan poistamaan luoteja toisistaan, Game Night on oiva valinta.

Game Nightin käänteet eivät kestä lähempää tarkastelua, mutta ne viihdyttävät ja pitävät pyörät pyörimässä alusta loppuun.

Elokuvan suola on satunnainen absurdi ja poliittisesti epäkorrekti läppä, herkulliset sivuhahmot sekä ennen kaikkea Jason Batemanin ja Rachel McAdamsin kilpailuviettisen pariskunnan sympaattinen kemia.

Game Night esitetään Subilla torstaina 02.02.2023 klo 23.15. Katso traileri alta.

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa