Tänään tv:ssä: Nelikymppinen Heli kaipaa seksiä ja saakin sitä paljon – Kotimaisen elokuvan ikäraja nousi kohukohtausten takia

IMDb-arvosana 5,6.

Tänään nähdään televisiossa kotimainen elokuva Ei kiitos.

Vuonna 2013 valmistunut elokuva perustuu Anna-Leena Härkösen suosittuun romaaniin.

Heli rakastaa aviomiestään Mattia suuresti, mutta Matti ei enää halua seksiä. Laiminlyöty vaimo ei yksinkertaisesti voi vastustaa kiusausta, kun kuvaan astuu nuori ja komea elokuvatuottaja Jarno.

Heli saa kauan kaipaamansa seksiä ja saakin sitä paljon, mutta ongelmia syntyy, kun Helin tunteet kasvavat, eikä kyse enää olekaan pelkästä tarpeiden tyydyttämisestä.

Avioparia esittävät Anu Sinisalo ja Ville Virtanen, jotka näyttelevät yhdessä myös Sorjonen-rikossarjassa. Jarnon roolissa nähdään Kai Vaine. Helin ystävää esittää Wanda Dubiel.

Ohjauksesta vastaa Samuli Valkama, joka tunnetaan myös elokuvista Hulluna Saraan ja Saattokeikka.

Anu Sinisalo palkittiin Helin roolista parhaan naispääosan Jussilla.

Elokuvan traileri sai aikaan kohun monissa elokuvateattereissa. Julkaisunsa jälkeen sekä trailerin että elokuvan todettiin sisältävän lapsille liikaa seksiä, ja elokuvan ikärajaa nostettiin alkuperäisestä 12 vuodesta 16 vuoteen.

Ei kiitos esitetään Herolla sunnuntaina 26.06.2022 klo 21.35. Elokuva kuuluu myös Ruutu Plussan valikoimaan. Alla traileri.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat