Tänään tv:ssä: Rikoselokuvan naistähdet inhosivat toisiaan kulissien takana – Ei voitu pistää yhtä aikaa kuvauspaikalle

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2004 valmistunut Ocean’s Twelve.

Vuoden 1960 rikoselokuvasta Ocean’s Eleven tehtiin vuonna 2001 uusintaversio, joka keräsi lipputuloina rekkalastillisen rahaa. Letkeän hauskasti etenevä, hyvin kirjoitettu ja rennosti näytelty komediallinen rikoselokuva yhdisti melkoisen tähtikaartin: George Clooney, Julia Roberts, Brad Pitt, Matt Damon ja monet muut.

Hittielokuvalle sai kolme vuotta myöhemmin jatko-osan, johon kaikki alkuperäiset tähdet saatiin mukaan.

Joukkoa täydentävät tällä kertaa Catherine Zeta-Jones, ranskalaistähti Vincent Cassel ja vilahtaapa pikkuroolissa Bruce Williskin.

Juonen ideana on, että viime kerralla huijatuksi tullut kasinoporho Terry Benedict (Andy Garcia) löytää Danny Oceanin (Clooney) ryhmän jäsenet ja antaa näille kaksi viikkoa aikaa palauttaa rahat korkoineen, tai muuten sankareillamme on henki herkässä. Nämä ryhtyvät hommiin tekemällä ryöstöjä tällä kertaa Euroopassa.

Isolla tähtikaartilla kuvaaminen ei mennyt täysin ilman ongelmia. Useiden lähteiden mukaan Catherine Zeta-Jones ja Julia Roberts eivät sietäneet lainkaan toisiaan, joten heidät oli pidettävä toisistaan erillään.  Zeta-Jonesin ja Robertsin kohtauksensa kuvattiin erikseen, jotta heidän ei tarvitsisi olla yhtä aikaa kuvauspaikalla.

Ocean’s Twelve esitetään Nelosella keskiviikkona 12.12.2018 klo 21.00. Katso traileri alta.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut