Tänään tv:ssä: Toiminnallinen tuulahdus 1990-luvulta – Sylvester Stallone lyöttäytyi yhteen Tappavan aseen ja Matrixin tekijöiden kanssa

IMDb-arvosana 6,4.

Toiminnallisessa rikosjännärissä elämän varjopuolen ammattimiehet joutuvat vastakkain nuoren tappajan lähtiessä haastamaan eläkepäivistä haaveilevaa rutinoitunutta kollegaansa.

Robert Rath (Sylvester Stallone) on ammattilainen taistelukentillä, joiden olemassaolosta harva tietää. Kylmä sota teki lopun hänen hengenvaarallisesta ammatistaan.

Miquel Bain (Antonio Banderas) ei hyväksy, että ajat ovat muuttuneet. Hän nauttii yhä tappamisesta ja haluaa nousta parhaaksi alallaan. Hänen tiellään on vain yksi mies.

Electra (Julianne Moore) on taitava varas tietoverkkojen maailmassa. Hänkin on elänyt kuolemanpelon ja vainoharhojen maailmassa.

Nämä kolme henkilöä kohtaavat vaarallisessa pelissä: Rath ja Electra etsivät ulospääsyä entisestä elämästään, ja Bain pyrkii väkivalloin tuon maailman huipulle.

Ammattitappajien ohjauksesta vastaa Hollywood-veteraani Richard Donner (Ennustus, Tappava ase). Uransa alussa olleet Wachowskin sisarukset toimivat käsikirjoittajina vuosia ennen Matrix-jättihittiään.

Ammattitappajat esitetään Subilla torstaina 04.03.2021 klo 21.00 ja sunnuntaina 07.03.2021 klo 01.55. Katso traileri alta.