Tänään tv:ssä: Suuri yleisö hylkäsi Poliisiopistot tämän osan myötä, eikä elokuvasarja siitä enää toipunut

IMDb-arvosana 4,3.

Tänään nähdään televisiossa vuonna 1989 valmistunut Poliisiopisto 6: Kaupunki vaarassa.

Suositun elokuvasarjan kuudennessa osassa poliisiopiston omalaatuinen ryhmä kutsutaan ratkomaan kaupunkia piinaavaa ryöstösarjaa. Se tietysti harmittaa ylikomisario Harrisia, joka haluaisi kunnian itselleen.

Poliisiopisto 6 oli lopun alkua suositulle elokuvasarjalle. On hyvin harvinaista, että Rotten Tomatoes -sivuston tuoreusprosentti on pyöreä nolla, eli siitä ei ole löytynyt yhtään positiivista arviota.

Kriitikoiden lisäksi myös suuri yleisö oli nähnyt tätä lajia riittävästi ja hylkäsi elokuvan. Kuutososa oli ensimmäinen Poliisiopisto-tuotanto, joka ei noussut ensi-iltaviikonloppunaan ykköseksi jenkkitilastoissa.

Kuutosen jälkeen tehtiin vielä seitsemäs osa Moskovan keikka (1994) joka menestyi vieläkin heikommin lippukassoilla.

Elokuvasarjaa ollaan pitkän tauon jälkeen käynnistämässä uudelleen. Elokuvasarjan alkuperäinen päätähti Steve Guttenberg on ilmoittanut olevansa mukana uudessa Poliisiopisto-elokuvassa, jonka tarkemmat yksityiskohdat ovat toistaiseksi jääneet huhujen asteelle.

Virallista vahvistusta uudelleenkäynnistykselle ei vielä ole saatu.

Poliisiopisto 6:n pääosia esittävät Bubba Smith, David Graf, Michael Winslow, Leslie Easterbrook ja Marion Ramsey. Ohjauksesta vastaa Peter Bonerz.

Elokuva esitetään Subilla tiistaina 21.06.2022 klo 21.00. Katso traileri alta.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät jutut