Tappajahai-tähti Richard Dreyfussia syytetään itsensäpaljastamisesta – kiistää ja luuli flirttailun perustuvan yhteisymmärrykseen

Näyttelijä ei myönnä tapausta.

12.11.2017 09:05

Kerroimme vastikään, miten Richard Dreyfussin poika kertoi Kevin Spaceyn ahdistelleen tätä. Nyt on tullut julki väitteitä myös Richard Dreyfussista.

Kirjailija Jessica Teich sanoi vaivaantuneensa siitä, että Dreyfuss tuli poikansa tueksi väitetyssä Spaceyn tapauksessa.

– Kun luin hänen tuestaan pojalleen, jota en koskaan kyseenalaistaisi, muistan ajatelleeni: ”Hetkinen, tämä tyyppi ahdisteli minua kuukausia.”

– Hän oli valta-asemassa minuun nähden, enkä voinut kertoa kenellekään siitä. Se (tuki pojalle) vain vaikutti niin tekopyhältä, Teich jatkoi.

Teich sanoi työskennelleensä Dreyfussin kanssa vuonna 1987 tv-tuotannnossa Funny, You Don’t Look 200: A Constitutional Vaudeville. Dreyfuss palkkasi Teichin työskentelemään käsikirjoituksen parissa.

Teichin mukaan eräänä päivänä Dreyfuss pyysi häntä tapaamiseen, jolloin Dreyfuss paljasti itsensä Teichille.

– Muistan kävelleeni matkailuauton portaita ylös ja kääntyneeni vasemmalle. Hän oli auton takaosassa penis paljaana. Hän tavallaan yritti tuoda sitä lähemmäksi minua. Hän oli kovana. Muistan kasvoni joutuneen tuoduksi lähelle hänen penistään, Teich muisteli.

– En muista, miten kasvoni päätyivät lähelle hänen penistään, mutta muistan, että minun olisi pitänyt antaa hänelle suuseksiä. En antanut ja lähdin, Teich kertoi.

Tämän jälkeen Dreyfuss oli väitetysti yrittänyt lähestyä Teichia useita kertoja työvuosien aikana. Teichin mukaan Dreyfuss loi vihamielisen työympäristön, jossa hän tunsi olonsa seksualisoiduksi, esineellistetyksi ja turvattomaksi.

Richard Dreyfuss kiisti itsensäpaljastamisen, mutta myönsi muuttuneensa 70-luvun lopussa kusipääksi ja flirttailleensa kaikkien naisten kanssa. Teichiä hän sanoi pitäneensä ystävänään jo 30 vuoden ajan.

Dreyfussin mukaan hän flirttaili myös Teichin kanssa ja yritti kerran suudella häntä. Dreyfuss piti tätä kuitenkin yhteisymmärrykseen perustuvana viettelyrituaalina, joka jatkui useiden vuosien ajan.

– Olen kauhistunut ja ymmälläni siitä, ettei se ollutkaan yhteisymmärrykseen perustuvaa, Dreyfuss kommentoi.

– En ymmärtänyt sitä. Se saa minut arvioimaan uudeelleen jokaista ihmissuhdetta, jonka olen ajatellut olevan leikkisää ja vastavuoroista, Dreyfuss jatkoi.

Lähde: The Wrap

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia