Taru sormusten herrasta -sarjan salaisuudet raottuvat: yksi iso sarja tulossa, ”kaikkien rakastamat hahmot” mukana

J.R.R. Tolkienin luoma fantasiamaailma avautuu uuden jättimäisen sarjan myötä.

Amazon-pomo Jennifer Salke on Deadlinen haastattelussa avannut Taru sormusten herrasta -tv-sarjan tilaa ja tulevaisuutta.

Viimeisimpien tietojen mukaan miljardin dollarin luokassa kulkevan projektin on uskottu käsittävän monta samaan maailmaan sijoittuvaa sarjaa, mutta Salke sanoo, ettei moisia suunnitelmia tällä hetkellä ole. Sen sijaan Amazon keskittyy ”yhden ison” Taru sormusten herrasta -sarjan tekemiseen.

Salke myös lupaa, etteivät tekijät halua  vain kertoa uudelleen tarinaa, jonka Peter Jacksonin ohjaamat elokuvat toivat katsojien iloksi.

”Kerrottakoon, ettemme aio tehdä niitä elokuvia uusiksi, mutta emme myöskään lähde aivan nollista. Joten mukana on kaikkien rakastamia hahmoja”, Salke vihjaa.

Viime aikoina on liikkunut paljon huhuja, että Jackson olisi itse tulossa pitämään ohjia sarjan tekemisessä. Salken mukaan Jacksonin kanssa tosiaan käydään parhaillaan neuvotteluja, mutta tämän rooli sarjan parissa on vielä epäselvä.

”Tiedän, että asiasta on keskusteltu, ja hän on jopa sanonut siihen liittyen jotain, mutta minun tietääkseni käymme nyt hänen kanssaan keskusteluja siitä, miten paljon tai vähän hän olisi sarjan kanssa tekemisissä”, Salke kertoo.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut