Tätä asiaa Liam Neeson ei suostu koskaan tekemään elokuvissa – johtuu menneisyyden kokemuksesta

Teki lupauksen vaimolleen?

Taken-elokuvastakin tutulla Liam Neesonilla on tiukka raja yhden asian suhteen – hän kieltäytyy kaikista elokuvista, joissa hänen pitäisi ajaa moottoripyörällä.

Tähden välttely moottoripyöriä kohtaan juontaa juurensa vuoteen 2000. Hän ajoi tuolloin moottoripyöräkolarin, joka lähes vei hänen henkensä. Tämän vuoksi hän ei halua myöskään tehdä rooleja, joissa pitäisi ajaa moisella kaksipyöräisellä.

– Olen lukenut muutamia käsikirjoituksia, joissa hahmo ajaa moottoripyörällä. Minä kysyn sitten, että onko tämä tärkeää olla käsikirjoituksessa. ”Kyllä se on.” Ok, minä en ole mukana, Neeson kertoi.

Neeson vihjasi, että lupasi onnettomuuden jälkeen jo nykyisin menehtyneelle vaimolleen Natasha Richardsonille, ettei koskaan enää aja moottoripyörällä.

Näyttelijä joutui kyseiseen onnettomuuteen kotinsa lähellä. Hän törmäsi ensin kauriiseen, jonka jälkeen moottoripyörä ryöstäytyi käsistä puuhun. Tähti lensi sen jälkeen kyydistä ja rojahti penkereeseen. Häneltä murtui rytäkässä lantio. Rekkamies havaitsi tilanteen ja soitti paikalle apua.

Lähde: Hollywood

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut