Teräsmies lentää jälleen – tunnelmoiva traileri linjoilla

Lepakkomiehen siivellä on nyt julkaistu mainospätkä tulevasta Teräsmies-elokuvasta.

Ensi vuoden kesäkuussa ilmestyvä Teräsmies on Zack Snyderin yritys nostaa kultaisen sukupolven supersankari takaisin myös varteenotettavaksi elokuvahahmoksi. Apuna Snyderilla on ollut Yön ritari -trilogian tehnyt Christopher Nolan.

Kaikkivoipaisuutensa takia helposti etäiseksi jäävä Teräsmies herää eloon Henry Cavillin (Immortals) pöksyissä. Trailerin välähdysten perusteella elokuvassa on mukavasti mukana arkitunnelmaa lapsen leikkiessä sankariviittansa kanssa. Lopussa saadaan vähän esimakua elokuvan ilmeisen mahtipontisesta äänimaisemasta.

Trailerissa kuullaan nuoren Clark Kentin adoptioisän, Jonathanin (Kevin Costner) ääntä, tämän neuvoessa poikaa elämän tulevista valinnoista. Trailerista löytyy myös vaihtoehtoinen versio, jossa samojen kuvien päälle on Costnerin sijaan laitettu Teräsmiehen biologisen isän Jor-Elin (Russell Crowe) terveiset.

Katsojasta riippuen Teriksen ennakkopätkän tunnelmaa joko nostaa tai latistaa se, että musiikki on suoraan erään kuuluisan sormussaattueen Moria-seikkailun jälkimainingeista.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat