Tessa Thompson hehkuttaa Taika Waititin Thor: Love and Thunderin kässäriä

Elokuva, jonka haluamme nähdä mahdollisimman pian!

Marvel-elokuva Thor: Love and Thunderin tuotanto on käynnistymässä Australiassa. Ohjaaja-käsikirjoittaja Taika Waititin elokuvan ensi-ilta siirtyi koronan takia helmikuulta toukokuulle 2022.

Chris Hemsworth on tietenkin Thor, Tessa Thompson on Valkyrie ja Natalie Portman palaa Jane Fosterin hahmoon. Myös Chris Pratt nähdään elokuvassa, eli Star-Lord on osa tulevaa avaruusseikkailua.

Thompson kertoi Waititin käsikirjoituksesta Entertainment Tonightin haastattelussa.

– Aloitamme kuvaukset pian. Sen verran voin paljastaa. Olen innoissani, sillä luin kässärin uusimman vedoksen ja se oli niin hauska. Se on todella, todella hauska ja samalla myös koskettava, Thompson kertoo.

– Valkyrie on Uuden Asgardin kuningas. Valkyrie on mukana Thorin seikkailussa, aivan kuten edellisissäkin elokuvissa. Kaikkea todella siistiä tulee tapahtumaan. Mukana on uusia hahmoja, ehkä jopa muista MCU:n haaroista. Ja sitten meillä on hahmoja, joita olemme nähneet jo aiemmin.

Waititi itse uskoo elokuvan olevan todella hyvä. Mies kehuu sen olevan täysin hullu ja samalla romanttinen.

– Halusin tehdä jotain sellaista, mitä en ole koskaan tehnyt, enkä ole oikeastaan edes halunnut tehdä. Tein siis romanttisen elokuvan, Waititi kertoi haastattelussa.

Entinen Batman-tähti Christian Bale nähdään elokuvassa Gorr Jumaltentappajana.

Lähde: Comicbook

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut